Icoane pictate pe lemn

Daca aveti in intentie sa faceti cuiva un dar de suflet, dar nu stiti ce anume l-ar bucura, cred ca nu aveti cum sa dati gres vreodata oferind sotului, sotiei, prietenului, prietenei, fratelui, surorii, nasilor, parintilor, copiilor, Parintelui duhovnic si celor dragi sufletului vostru, o icoana pictata.
Munca, migala, tot efortul pe care un pictor le pune in slujba pictarii icoanei, dar mai ales inima pe care o pune, ies la iveala usor.
Am ales sa va prezint cateva icoane pictate de o tanara de 26 de ani care a renuntat la serviciul ei de contabil pentru a se indeletnici cu pictura. Nu are mereu „clienti”, insa traieste din banii pe care ii castiga dintr-o munca cinstita, inchinata lui Dumnezeu si sfintilor pe care ii picteaza.
Daca vreti sa comandati o icoana, nu e nevoie sa asteptati o anumita zi onomastica pentru a o face, orice moment este la fel de binevenit atat pentru dumneavoastra, pentru cinstirea Sfantului al carui nume il purtati, cat si pentru tanara pictorita. Icoanele sunt pictate pe lemn, esenta tare de tei, culorile tempera si pigmentii sunt de cea mai buna calitate. Pot fi realizate si cu foita de aur.
Sper ca imaginile de mai jos sa va bucure sufletele… Imaginile nu sunt prelucrate electronic, sunt luate direct din atelierul de lucru.
Nu uitati sa sfintiti icoanele cumparate!


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: