Martisoare si filme la MTR

Am fost la Muzeul Taranului Roman… la targul de Martisor. Pot sa spun ca am gasit martisoare de toate neamurile, pentru toate gusturile si ca am remarcat o intrecere febrila atat intre cumparatori, cat si intre comercianti, fie ei din Bucuresti sau veniti pana aici cale de o noapte sau poate de mai multe nopti. Atmosfera superba (racorita si de ploaie), care m-a facut sa uit pentru o clipa de grozaviile acestei lumi, cat si preturile decente ma vor face, cred, sa revin si la anul. Acest targ de martisor se potriveste atat de bine Muzeului Taranului incat daca s-ar organiza in alta parte nu stiu daca ar mai avea acelasi farmec. Dintre expozanti, Ana Maria Radu mi-a atras atentia in mod deosebit. Va puteti inspira din lucrarile ei de aici  http://picturici.blogspot.com si de aici www.buburuze.wordpress.com.
Si inca o surpriza foarte placuta, tot la Muzeul Taranului. In sala Horia Bernea am vizionat astazi Looking for Eric, un film proaspat si plin de umor negru delicios, britanic. In rolul principal, Steve Evets, alaturi de… surpriza! Eric Cantona, celebrul fotbalist de la Manchester United. Scenariul este semnat Paul Laverty. Well done!
Aici puteti citi un rezumat al filmului http://www.imdb.com/title/tt1242545/ desi as prefera sa ma credeti pe cuvant ca e un film bun, care merita vazut. Multumesc Noului Cinematograf al Regizorului Roman si Danielei Bacanu. Pentru programul filmelor puteti intra pe www.ncrr.ro


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: